Kurv

  Total (inkl. moms)
  DKK

  Grød opskrifter

  Her er en samling af nogle af vores allerbedste grød opskrifter, som vi har eksperimenteret med i over 10 år. Grød er hurtigt, sundt og harmende lækker, hvis man laver det rigtigt! Herunder finder du opskrifter på havregrød, chiagrød, risengrød, rødgrød, øllebrød, risotto, dahl og alt andet som rimer på grød.

  Om vores grød opskrifter

  Vores helt store mission er at bevise hvor hamrende lækkert grød kan være, for så mange mennesker som muligt. Det gør vi bl.a. ved at servere de bedste portioner grød vi kan finde på, i vores restauranter i København og Århus. Men missionen stopper selvfølgelig ikke der. Grød er sundt, bæredygtigt og hamrende lækkert. Derfor ønsker vi også, at danskere kan få grøden lidt mere ind i hverdagen igen.

  Grød er en stor del af vores nationale selvopfattelse og vores kulinariske arv, hvilket særligt ses omkring de vigtige traditioner som f.eks. risengrød til jul, rødgrød med fløde til sommer, og den mere mærkelige øllebrød, som mange af os er vokset op med. Samtidig har vi importeret en helt masse spændende grødretter fra andre land, som f.eks. dahl og congee fra asien, og den populære risotto fra italien. Der er noget smukt i at grød som spise har sin egen historie i forskellige kulturer, men samtidig eksisterer i en eller anden form i næsten alle lande.

  Desuden er grød ofte let og hurtigt at lave, så længe man lige ved, hvordan man gør. Konsistens og topping er absolut kerneprincipper i grødkøkkenet, hvorfor du også altid vil se det beskrevet i vores opskrifter. Vi har valgt at udgive opskrifterne online, så alle kan se hvor sindssygt lækkert grød kan være — også selvom du ikke bor i nærheden af vores restauranter

  Den første GRØD åbnede i 2011, og siden da har vi åbnet flere butikker i henholdsvis København og Århus.