Restaurant Århus

Graven, Århus

Normale Åbningstider:
Mandag til fredag: kl. 8:00-20:00
Lørdag til søndag: kl. 9:00-20:00

Den første jyske grød

I starten af 2019 åbnede vi vores nye Aarhus restaurant i den super hyggelige gade, Graven. Vi har altid haft en drøm om at åbne i “smilets by” også inden vi overhovedet havde åbnet vores første butik på Jægersborggade (Nørrebro), var vi på inspirationstur i Aarhus. Nu har vi langt om længe fundet de perfekte rammer, som kan være vores “jyske muld” de næste mange, mange år. Vores restaurant ligger som sagt i det hyggelige brostensbelagte Graven 24, og vi har både siddepladser indenfor og udenfor, så du kan nyde din grød i solens stråler på dage, hvor den kigger frem. Du finder os bag vinduerne med “fed energi” klistermærkerne, og vi har åbent 7.30-20.00 i hverdage og 9.00-20.00 i weekenderne.

GRØD??

Vi kender godt fordommene omkring grød, og vi tror efterhånden vi har hørt dem alle sammen. Men vores restaurant i Graven er faktisk et stamsted for byens fodboldspillere - så det er ikke “tøse”-mad vi serverer, selvom stort set alle vores retter er uden kød. Vores retter er baseret på årstidens grøntsager, gode råvarer og lavet med masser af fed energi. Vi skifter menuen med sæsonen, men du kan altid finde den gældende menu her. I løbet af året, har vi særlige grød-dage, hvor vi hylder en bestemt grød. Det kan bl.a. være risengrød og øllebrød. Hvis du synes vi har glemt nogen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Århusianske produkter

Udover at lave verdens bedste grød, har vi også udviklet nogle grød produkter, der kan gøre din hverdag lettere og bedre! Vi har nemlig udviklet en instant-grød, der er super nem at have med på farten samt 3 granolaer, der kan forsøde selv den værste morgen. Og de bliver produceret i Egå, et stenkast uden for Aarhus! Lille verden ik’?

Alle vores (jyske!) produkter kan købes i restauranten i Aarhus eller på vores webshop

To-go fra Graven

Hele vores menu fås også som to-go og du kan altid bestille direkte i butikken eller give dem et kald inden på tlf. 32139139. Du kan også bestille online med afhentning eller levering. Bemærk levering først er mulig fra kl. 17.00.

Kom forbi vores restaurant i Aarhus

Om du er lokal eller turist, er der altid en grund til lige at kigge forbi Graven - fordi her er så hyggeligt. Vi er omringet af gode vibes, dygtige naboer og gamle charmerende bygninger med den helt rigtige patina. Vi har selvfølgelig den gode grød i gryderne, kaffe på kanden og vi håber på at se dig. I mellemtiden kan du tjekke os ud på Facebook eller Instagram, hvor vi deler ud af vores GRØD-nørderi.

Kurv

Støt Røde Kors

Går ubeskåret til Røde Kors vigtige arbejde

Støt Røde Kors

9,00 kr.

Støt Røde Kors

19,00 kr.