Restaurant Østerbro

Nordre Frihavnsgade

Normale Åbningstider:
Mandag til fredag: kl. 8:00-20:00
Lørdag til søndag: kl. 9:00-20:00

Tilbage på Østerbro

For os har Østerbro en helt speciel plads. Da vi i 2015 åbnede vores - på det tidspunkt - nr. 3 butik, var det første gang vi prøvede kræfter med et "lokalt" naboområde, hvor der er markant færre turister sammenlignet med hippe Jægersborggade eller centrale Torvehallerne. Stemningen på Nordre Frihavnsgade er rolig, familiær og tryg - og det holder vi sindssygt meget af! Og netop derfor er vi ekstra glade for at genåbne på gaden, eftersom vi lukkede vores første GRØD i gaden pga. en rigtig kedelig vandskade. Blandt grødmedarbejdere kalder vi butikken "NFG".

Vores restaurant i hjertet af Østerbro

På det ikoniske handelsstrøg, Nordre Frihavnsgade, ligger vores - nu - 7. GRØD restaurant. Udover at Nordre Frihavnsgade engang blev kåret som Byens Bedste Gade af AOK, så emmer gaden af små specialforretninger, frisører og caféer. Østerbro er jo iblandt mange kendt som et område, der huserer “speltmødre”, barnevogne og bodegaer. Midt i mellem det hele, ligger vores restaurant på Nordre Frihavnsgade nr. 14, hvor vi har originale glaslofter og højt til loftet. Vi ligger tæt på Trianglen, buslinjer og skoler, så uanset om du er på vej på arbejde, i skole eller skal ned og bade ved Nordhavn, kommer du formentlig forbi vores restaurant på Østerbro.

Grød morgen, middag og aften på Østerbro

Vi laver alt fra havregrød til daal, så vores åbningstider er også fra tidlig morgen 7:30 til 21:00 i hverdage og 9:00-20:00 i weekender. Vi har hørt mange fordomme om hvor “kedeligt og klistret” havregrød kan være, og vi kan da heller ikke udelukke at disse grød-traumatiserede folk, har fået serveret en kedelig omgang. Men vi tror alligevel at kunne overbevise alle om, hvor lækker og alsidig grød kan være. Om morgenen serverer vi selvfølgelig klassikeren: havregrød - men vi tilføjer toppings som frisk frugt, nødder og evt. lidt af vores hemmelige karamelsauce, hvis du ønsker det. Derudover har vi også mere moderne indslag, som chiagrød og acai bowl. Ligeledes har vi bl.a. risotto, daal og congee, til frokost og aften. Hvis du ønsker at få dagens grøntsager, vil vi anbefale en af vores bowls, som er toppet med sæsonens grønt og knas. Du kan altid se den gældende menu her, eftersom vi skifter vores menu med sæsonens råvarer.

Den 24. i hver måned fejrer vi traditionen tro at der er én måned mindre til juleaften. En hyggelig dag med en lille smule julepynt og risengrød i alle vores restauranter. Som noget særligt så serverer vi plantebaseret risengrød på nordrefrihavnsgade som den eneste, mens vi serverer traditionel risengrød i alle vores andre butikker. Og hvis folk har lyst til at fejrer det derhjemme, så har vi også lagt den traditionelle risengrød opskrift og den plantebaserede risengrød opskrift her på siden

Vores retail produkter

Udover at lave verdens bedste grød (hvis du spørger os), så ønsker vi også at lave produkter, du kan bruge derhjemme. Derfor har vi udviklet ikke bare én, men fire granolaer. De kommer i følgende varianter: “Hazelnut Butter & Choco”, “Triple Choco”, “Almond Butter” og “Whole Nut”, så der er lidt til enhver smag. Derudover, har vi også lavet en instant-grød, der fungerer ligesom en cupnoodle - lidt varmt vand, 5 minutter og så er du good to go!

Find vores produkter i vores restaurant på Østerbro eller på vores webshop

To-go på Østerbro

Vi har naturligvis siddepladser i vores restaurant på Østerbro, men hvis du foretrækker at spise din grød derhjemme, laver vi også maden to-go eller med levering. Vi tilbyder hele menuen som take away, så det eneste du skal tage stilling til, er bare hvad du har lyst til at spise. Med vores centrale placering på Nordre Frihavnsgade 14, er det nemt at komme til og fra, både i bil, bus, metro, gående eller på cykel. Du kan bestille din mad på forhånd på tlf. 39291136 eller bestille via vores hjemmeside .

Vi håber du kigger forbi på Østerbro

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores GRØD restaurant på Østerbro hvor der er masser af fed energi og selvfølgelig dét, det hele drejer sig om: GRØD. Vi tager ikke imod bordreservationer, så I kommer bare som I er. I mellemtiden kan du “møde os” online på Facebook eller Instagram, hvor vi ofte deler lidt billeder og tips og tricks fra vores GRØD univers.

Kurv

Støt Røde Kors

Går ubeskåret til Røde Kors vigtige arbejde

Støt Røde Kors

9,00 kr.

Støt Røde Kors

19,00 kr.