Torvehallerne

Normale Åbningstider:
Mandag til fredag: kl. 7:00-19:00
Lørdag til søndag: kl. 9:00-18:00

Den gastronomiske højborg - Torvehallerne.

“GRØD rykker ind i den gastronomiske højborg” skrev pressen tilbage i foråret 2013, da vi åbnede i Københavns første gourmet madmarked ved Nørreport Station. Vores restaurant i Torvehallerne var vores butik nr. 2 og det var første gang vi skulle åbne et nyt sted. Fyldt med forventninger og nervøsitet åbnede vi den 9m2 store stade i det fine indre København. Vi skulle lige falde på plads - vi havde kommet til at lave desken så høj, at man næsten ikke kunne nå dankort maskinen som gæst. Men nu har vi fået styr på både desk og nerver, så nu elsker vi bare at være i Torvehallerne, alle gæsterne fra nær og fjern, det høje tempo og ikke mindst vores fagligt dygtige naboer. Vi ligger i Hal 2 stade 8A - ud mod Linnésgade (den hal tættest på Nørreport Station).

Den tidligste grød i byen

Vores restaurant i Torvehallerne er den, med de tidligste åbningstider, så alle ugens dage kan du få dagens første portion allerede kl. 7:00. Vores morgenfriske personale har altså grød i gryderne fra 7:00. Vi laver alt fra chiagrød og havregrød om morgenen, til risotto og grøddeller om aftenen. Vores menu skifter med årstiderne, men du kan altid finde den gældende menu her. Vi bruger sæsonens grøntsager, gode råvarer og overvejende plantebaseret ingredienser til at lave både nye og gamle grød-favoritter. I løbet af året, har vi særlige grød-dage hvor vi hylder en grød. Det kan bl.a. være øllebrøds-dagen eller risengrød-dagene. Følg med på Facebook og Instagram, hvor vi løbende opdaterer omkring menu, events og meget mere.

Instant-grød, granola og kogebøger

Vi er helt vilde med grød - derfor har vi udviklet grød produkter til ethvert grød behov. Instant grøden, til de travle morgener, eller den prisvindende GRØD-granola, til dine slow mornings eller dage, hvor du bare skal have det lidt lækkert. Til dage, hvor du virkelig føler at kræse, så er kogebogen et must-have til enhver grød-nørd!

Alle vores produkter kan købes i vores restaurant i Torvehallerne eller i vores webshop

To-go fra Torvehallerne

Vi ved godt det kan være svært at finde en indendørs siddeplads i Torvehallerne, men vi har sørget for at du kan få hele menuen to-go, så du kan sætte dig et skønt sted - evt. ovre i H.C Ørstedsparken eller på en af Torvehallernes bænke. Du kan bestille direkte i butikken, eller på forhånd ved at ringe til os på tlf. 61101517 eller bestille online her. Levering er også en mulighed indtil kl. 18.45.

Kom forbi vores restaurant i Torvehallerne

Uanset om du skal nå metroen eller du bare er ude og slentre, så tag et smut forbi Torvehallerne og kig forbi os i Hal 2. Vores 9m2 synes ikke stor, men der stort humør og verdens bedste grød. I mellemtiden kan du tjekke os ud på Facebook eller Instagram, hvor vi viser lidt fra vores GRØD univers.

Kurv

Støt Røde Kors

Går ubeskåret til Røde Kors vigtige arbejde

Støt Røde Kors

9,00 kr.

Støt Røde Kors

19,00 kr.