Restaurant Christianshavn

Christianshavn

Normale Åbningstider:
Mandag til fredag kl. 8:00-20:00
Lørdag og søndag kl. 9:00-20:00

GRØD restaurant på Christianshavn - en drøm der går i opfyldelse!

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det charmerende højloftede lokale på Prinsessegade har stået ekstremt højt på “GRØD-restaurant-ønskelisten”. Faktisk var vi allerede i 2017 meget langt med at overtage de ikoniske lokaler for at åbne en lokal grødbar, men af forskellige årsager blev det ikke til noget. Men i 2021 oven på en corona krise blev tiden moden for at vi kunne åbne vores første GRØD restaurant på Christianshavn!

Christianshavn er en af vores absolut favorit bydele i København og særligt de seneste par år er der sket en kollosal udvikling i området. Nogle af de absolut bedste restauranter i Danmark (og i verden) ligger gemt på Christianshavn og Refshaleøen. Hele 2 store street food madmarkeder er poppet up og hermed er Refshaleøen blevet transformeret fra industri til cool lokalbagere og chick restauranter. Christianshavn er et absolut must visit for alle foodies og turister. Og selvom bydelen er i rivende udvikling, er der stadig masser af lokal Christianshavner-vibe. Og faktisk er Christianshavn den bydel i Danmark, hvor salget af økologi er aller højest. Det er fed energi! Vi er hamrende stolte over at være med til at skubbe til denne tendens med vores lille restaurant på Christianshavn.

Christianshavn - en by i byen og verdens bedste restaurant

På trods af, at der kun bor lidt over 10.000 mennesker på Christianshavn, er der usandsynligt mange fede steder, områder, butikker og restauranter at besøge – både for lokale Københavnere og turister! Men indtil maj 2021 var der altså ikke nogle GRØD restaurant. Det er svært at nævne Christianshavn uden at nævne Christiania, som i over 40 år har været en selvstyrende by i byen. “Staden” som mange lokale kalder området er ikke udelukkende peace, love and harmony og der er til tider sammenstød med politiet i forbindelse med hashhandel. Men staden er MEGET mere end hashsalg. Der findes fantastisk oaser, spisesteder og spillesteder — og så er der plads til alle! Og netop den mangfoldighed kendetegner hele Christianshavn, der både har nogle af de dyreste kvadratmeter-priser i København, men også har væresteder og plads til gadens venner på Torvet… Og så har Noma (som har været kåret til verdens bedste restaurant 4 gange!) helt sikkert også været med til at sætte Christianshavn endnu mere på landkortet. Og midt i den smeltedige af mennesker, kultur og histore åbnede vi vores GRØD restaurant nr. 10 på den ikoniske Prinsessegade - noget som vi er ufatteligt ydmyge og stolte over!

Grød og kaffe hele dagen: Luksus havregrød, Acai bowls og lækker risotto

Ligesom i vores andre grødbarer har vi et bredt og varieret menukort i vores restaurant på Christianshavn. Fra kl. 8.00 serverer vi alverdens slags grød og bowls, som f.eks. vores ultra populære havregrød med karamelsauce, æble og ristede mandler, eller vores sommerlige og friske Acai Bowl med friske bær, granola, kokosflager og jordnøddesmør. Dertil laver vi friskpresset juice og lækker øko kaffe. Til frokost og aften udvider vi vores menukort med indisk daal, asiatisk risgrød med kylling, svampebygotto med syltede portobello og sæsonens risotto. Vi inspireres af sæsonens råvarer og køber overvejende økologisk! Alt sammen til at nyde i vores restaurant på Christianshavn eller til at tage med som take away! Vi glæder os til at se dig i vores GRØD restaurant, Christianshavn!

Find inspiration til at lave grød derhjemme

Hvis du ikke er i nærheden af vores restuarant på Christianshavn eller en af vores andre 9 lokationer, så deler vi en masse billeder af vores mad på Facebook og Instagram, samt en masse opskrifter her på siden, så man kan oppe side grød-game derhjemme. Her kan du finde opskrifter på alt fra rødgrød med fløde til risotto med svampe.

Kurv

Støt Røde Kors

Går ubeskåret til Røde Kors vigtige arbejde

Støt Røde Kors

9,00 kr.

Støt Røde Kors

19,00 kr.