Restaurant Vesterbro

Vesterbrogade

Normale Åbningstider:
Mandag til fredag: kl. 8:00-20:00
Lørdag til søndag: kl. 9:00-20:00

Den blå restaurant på Vesterbro

I sensommeren 2017 åbnede vi vores fjerde, mest blå og fotograferet butik på hjørnet af Vesterbrogade og Enghavevej. Det er en af vores største butikker, med mange siddepladser, både inde og ude. Det er også denne butik, vi har vores “bagkøkken”, som på mange måder er centralnerven i hele GRØD, da det er herfra mange af vores grundelementer bliver lavet. Der hakkes, syltes, koges og pakkes, så der kan blive leveret friske forsyninger til de andre restauranter. Du kan sidde langs facadevinduerne og kigge ud på Vesterbrogades pulserende liv eller finde et bord og samle venner og familie.

Vi laver grød hele dagen

Fra 7:30-21:00 i hverdage og 9:00-21:00 i weekender, har vi grød i gryderne. Det vil sige du altid kan få en frisk portion af din yndlingsgrød, uanset om du er til den klassiske morgengrød - havregrøden - eller om du er mere til det mere salte køkken. Vores menu skifter med sæsonen, så vores retter bliver tilpasset sæsonen råvarer - fx. ærterisotto om sommeren og grønkålsrisotto om vinteren. Vi har klassikere og nye GRØD favoritter, så uanset humør og diæt, kan du altid svinge forbi os på Vesterbrogade 105. Fælles for vores retter er, at de er lavet på gode råvarer, masser af kærlighed og fed energi. Derudover hylder vi også særlige grøddage, som fx “risengrød-dag” hver d. 24. i måneden, hvor vi tæller ned til årets hyggeligste helligdag, nemlig juleaften. Hvis du synes vi har glemt at fejre en bestemt grød, er du altid velkommen til at kontakte os og fortælle os din gode idé.

Fra instantgrød til kogebog

I vores restaurant på Vesterbro kan du også finde vores retail produkter, som kogebog, prisvindende granola og instantgrød. Uanset dit ambitionsniveau og talent i et køkken har vi lidt til enhver. Til dem, der ikke orker at lave mad eller bare lever en travl hverdag, har vi udviklet “instant grøden”. Fungerer som en cupnoodle, så den skulle være nem for de fleste! For den lidt mere avanceret type, er der selvfølgelig GRØD-Biblen. Kogebogen, du kan hygge og nørde med derhjemme. Ligesom vores menu, er bogen delt op i sæsoner og morgen, middag og aften og propfyldt med flotte billeder og selvfølgelig Lasses bedste grød tricks

Alle produkterne kan købes i GRØD butikken på Vesterbrogade eller i vores webshop

To-go fra Vesterbro

Det tog os cirka 3 arbejdsdage (og blod, sved og tårer) at hænge alle skålene op på væggene på Vesterbrogade, men vi forstår godt hvis du bare har lyst til at tage din mad med hjem. Du kan bestille din mad på forhånd på tlf. 42905832 eller online her - vi har også levering, hvis du foretrækker det.

Kom forbi Vesterbrogade 105

Hvis du er i nabolaget, håber vi du har lyst til at komme forbi vores restaurant på Vesterbro. Der er hiphop i højtalerne, virkelig blåt og rigtig sødt personale, der altid gør deres bedste for at lave verdens bedste grød. Indtil da, kan du tjekke os på Facebook eller Instagram, hvor vi deler lidt ud af vores bedste GRØD tips og tricks.

Kurv

Støt Røde Kors

Går ubeskåret til Røde Kors vigtige arbejde

Støt Røde Kors

9,00 kr.

Støt Røde Kors

19,00 kr.