Restaurant Lyngby

Kongens Lyngby

Normale Åbningstider:
Mandag til fredag: kl. 8:00-20:00
Lørdag til søndag: kl. 9:00-20:00

Kig forbi vores restaurant i Lyngby

Mellem Lyngby Station og Lyngby Hovedgade, finder du vores GRØD restaurant på Likørstræde 5, der eftersigende både har været et øldepot, en hestestald og et hjemmebrænderi - og nu altså en GRØD butik. På denne lille brostensbelagte gågade, finder du butikken med det hyggeligste udendørs siddeområde, med lyskæder og varmelamper. Det perfekte stop til og fra arbejde og skole eller til at mødes til en eftermiddagskaffe.

Uanset hvornår du kommer på dagen, lover vi at skabe fed energi og lave god grød - med hip hop i højtalerne, smilende personale og sæsonpræget råvarer.

Grød hele dagen i Lyngby

Vores åbningstider er 7:30-20:00 i hverdage og 9:00-20:00 i weekender, så der er grød i gryderne fra tidlig morgen til sen aften. Mange forbinder “grød” med havregrød. Måske endda af den kedelige klistret slags. Vi ønsker at redefinere grød begrebet, så alle kan smage og se hvor alsidig en spise grød er. Vi laver alt fra havregrød og chiagrød i morgentimerne til risotto og daal til frokost og aften. I løbet af året har vi flere events, bl.a. vores populære risengrød event, hver den 24. i måneden, for at tælle ned til juleaften. Eller vores årlige øllebrødsevent i februar. Hvis du synes vi mangler at fejre en bestemt slags grød, er du altid velkommen til at skrive til os.

Likørstræde 5 er vores 6. GRØD restaurant, og det var faktisk vores første butik uden for storbyen - vores første forstads-GRØD om man vil. Men takket være den varme velkomst fra de lokale har vi følt os velkommen siden vi åbnede i august 2019 - og vi elsker at være her og ambitionen om at redefinere grød er ikke blevet mindre. Vi elsker grød så meget, at vi laver det hver dag, hele året til alle lejligheder. Uanset om det er til den hurtige sult, familiemiddagen eller firmafesten, så kan vi lave GRØD menuen, der passer. Vi skifter menu med årstidens sæsoner, så hold øje med vores menu her, der vil skifte løbende.

GRØD produkter

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er vilde med grød, og vi nørder gerne de helt rigtige gryn og råvarer, så vi er sikre på vi har fundet det aller bedste. Vi har endda fået Broste CPH i samarbejde med GRØD til at udvikle den perfekte GRØD-skål, så det passer til den helt rigtige mængde havregrød eller risotto.Derudover laver vi instant-grød til når du skal på farten - de bliver solgt i IRMA, 7-Eleven, SAS og på vores webshop

To-go i Lyngby

Vi har selvfølgelig siddepladser, både indendørs og udendørs, i vores restaurant i Lyngby, men hvis du foretrækker at spise hjemme eller tage maden med ud i naturen, så kan vi også sagtens sørge for det. Vi tilbyder nemlig hele menuen to-go fra Lyngby. Med vores centrale placering mellem Lyngby Hovedgade og Lyngby Station, kan du nemt kigge forbi på vejen. Hvis du ønsker maden er klar til når du kommer, så er du velkommen til at ringe til os på tlf. 93108045 eller bestille via GRØD Lyngby - levering er mulig fra kl. 16.30

Risengrød hver d. 24 i måneden

Vi elsker julen — og særligt risengrøden — så meget, at vi fejrer nedtællingen til juleaften d. 24 i hver måned. Det gør vi bl.a. ved at servere risengrød i alle vores afdelinger. Det er efterhånden blevet en hyggelig traditione som får personer med ekstra meget nissesind i lidt julestemning hele året. Har man ikke lige mulighed for at komme forbi vores restuaranter, kan man også finde vores risengrød opskrift her, så man kan lave det derhjemme.

Vi glæder os til at se dig i GRØD Lyngby

Vi håber du har lyst til at kigge forbi vores restaurant i Lyngby, hvor vi er klar med masser af godt humør, fed energi og selvfølgelig dét, det hele drejer sig om: GRØD. I mellemtiden kan du “møde os”på Facebook eller Instagram, hvor vi viser lidt fra vores GRØD univers.

Kurv

Støt Røde Kors

Går ubeskåret til Røde Kors vigtige arbejde

Støt Røde Kors

9,00 kr.

Støt Røde Kors

19,00 kr.