Restaurant Nørrebro

Elmegade

Normale Åbningstider:
Mandag til torsdag: kl. 8:00-20:00
Fredag: kl. 8:00-20:00
Lørdag & søndag: kl. 9:00-20:00

Hiphop og havregryn på indre Nørrebro

I det ultra lokale og hyggelige miljø på Indre Nørrebro åbnede vi vores butik nr. 9 midt i Corona krisen. Med plakater af vores yndlings hiphop artister på væggene og et lilla toilet, føler vi os allerede hjemme på Birkegade.

Det nyeste skud på GRØD stammen finder du på Elmegade på Nørrebro

Før i tiden, havde vi en lillebitte butik på Guldbergsgade, så det er så fedt at være tilbage på Indre Nørrebro, nu i større og lysere lokaler. Denne gang ligger vores GRØD restaurant på den hyggelige plads på hjørnet af Elmegade og Birkegade, hvor solen kan nydes mens kigger ud på gadens strøg og lokale forretninger. Vores GRØD restaurant har siddepladser både inde og ude, og med vores centrale placering mellem Skt. Hans Torv og Nørrebrogade, er det nemt at komme til og fra - uanset om du er på farten eller vil blive og hygge.

GRØD - tidligt op og sent i seng

Vi laver grød hele dagen! og det betyder vores gode GRØD personale står tidligt op for at have grød i gryderne. Vores menu byder på klassikere, som havregrød og risotto, samt nyudviklede GRØD-favoritter som congee, grøddeller og grønne bowls. Fælles for dem alle, er at de er lavet på sæsonens bedste råvarer, overvejende plantebaseret og er lavet med masser af kærlighed og fed energi. Vores menu skifter løbende, så du kan altid finde den nuværende menu her. Derudover har vi også særlige grøddage, som fx “risengrød-dag” hver d. 24. i måneden, hvor vi fejrer at der én måned mindre til årets hyggeligste helligdag, nemlig juleaften. Hvis du synes vi har glemt at fejre en bestemt grød, er du altid velkommen til at kontakte os!

GRØD-Biblen, GRØD-granola, instant-GRØD, GRØD-skåle osv..

Udover at lave god grød I vores GRØD restaurant på Elmegade, så har vi også haft travlt med andre GRØD eksperimenter. Det har resulteret i en GRØD-kogebog, et GRØD-stel i samarbejde med Broste CPH, og selvfølgelig verdens bedste granola og instant-grød. Uanset GRØD-anledning, mener vi at have dig godt dækket af! Og vi arbejder selvfølgelig hele tiden på at blive bedre.

Alle produkterne kan købes i GRØD butikken på Elmegade eller i vores webshop

To-go på Elmegade, Nørrebro

Selvom vi har en rigtig hyggelig butik, fyldt med hygge og hip hop i højtalerne, så orker man noglegange bare ikke at blive at spise. Heldigvis, kan vi sagtens lave din mad klar til farten, så du kan komme hjem og sidde i dine yndlings jogging bukser og tænde for fjerneren - eller hvis du bare har lyst til at cykle ud i det blå, i en af Københavns magiske sommeraftener. Uanset mood, så kan du bestille din mad på tlf. 39290022 eller bestille online her . Vi tilbyder selvfølgelig også levering, hvis du foretrækker det.

Kig forbi GRØD Elmegade, Nørrebro

Hvis du er i nærheden, håber vi du har lyst til at kigge forbi vores GRØD restaurant på Elmegade, hvor vi står klar med masser af fed energi, gode vibes og selvfølgelig den helt gode grød. I al beskedenhed laver vi faktisk også en rigtig god kop kaffe, hvis du bare vil på et kort visit! I mellemtiden kan du finde os på Facebook eller Instagram, hvor vi deler lidt ud af vores GRØD-nørderi.

Kurv

Støt Røde Kors

Går ubeskåret til Røde Kors vigtige arbejde

Støt Røde Kors

9,00 kr.

Støt Røde Kors

19,00 kr.