29. april 2021

Ny vegansk chiagrød med rabarber i 7-Eleven !

GRØD har i mange år haft et godt forhold til 7-Eleven. For 10 år siden associerede man mest 7-Eleven med "down on the corner"-kendingsmelodien fra TV og et sortiment primært bestående af cigaretter, pølsehorn og croissanter. Men omkring 2012 lavede 7-Eleven en ko-vending og gik all-in på frisklavet kvalitesmad on the go. Den rejse er vi stolte af at være med på, da GRØD også kæmper for at levere kompromisløs økologisk kvalitet til Danskerne - også når det skal gå stærkt i hverdagen!

I første omgang introducerede vi vores økologiske instantgrød, og i december 2020 udvidede vi med 2 varianter af koldgrød. Timingen for koldgrøds-lanceringen kunne næppe have været dårligere, da hele Danmark var blevet lukket ned pga. corona og at vejrudsigten bød på den koldeste isvinter i årtier. Intet desto mindre blev koldgrødsvarianterne modtaget med stor begejstring og vi har fået sindssygt mange positive hilsener fra glade kunder. Der var dog ét ønske som flere kunder havde: nemlig at vi lavede en vegansk variant — uden peanutbutter. Det har vi lyttet til, og vi har brugt de sidste par måneder på at udvikle den perfekte veganske (mini) chiagrød med frisk og syrlig rabarberkompot samt sprød glutenfri granola. Vi er mega oppe at køre over rabarber-chia kombinationen og som navnet angiver er varianten også lidt mindre vægtsmæssigt sammenlignet med vores 2 andre koldgrød. Det betyder også at pris- og kalorierindhold er reduceret og gør den super oplagt som morgenmad, snack eller mellemmåltid.

Råvarerne er som sædvanlig af den højeste kvalitet, samt 100% økologisk og 100% glutenfri. Vi håber at I er lige så begejstrede som vi er! Alt ris og ros modtages med kyshånd på info@groed.com

Alt det bedste og fed energi Lasse

Internal link

External link

[Youtube VIDEO]

Kurv