GRØD i Røde Kors klub 10

I 2023/2024 er GRØD med i Røde Kors Klub 10

Hvad er Røde Kors Klub 10?

Hvert år udpeger Røde Kors kendte og entreprenante personligheder fra kultur- og erhvervslivet, som får et år til at søsætte spændende og indbringende projekter til at samle penge ind, så Røde Kors kan fortsætte med at hjælpe sårbare og udsatte mennesker herhjemme og ude i verden. I år er GRØD med. Læs mere om Røde Kors Klub 10 her

Vores målsætning

I GRØD vil vi igangsætte en række initiativer i forsøget på at indsamle 250.000 kr. gennem forskellige aktiviteter på tværs af vores kanaler, restauranter, events og webshop. Her kan du følge med i hvordan det går, og hvilke aktiviteter vi laver.

100.685 / 250.000 kr.

GRØDs Initiativer

Vi har planer om at tilføje nye initiativer hver måned hele året. Herunder kan du følge med i hvordan du kan hjælpe os med at hjælpe Røde Kors's vigtige arbejde.

20 kr. pr deltager

Social Runners X Røde Kors

d. 18 februar løber vi for et godt formål. Alle deltagere donerer 20 kr til Røde Kors for en frisk løbetur i København eller Aarhus, efterfulgt af en portion havregrød med Karamelsauce, frisk æble og ristede mandler.

Hvordan kan du bakke op: Kom og løb med d. 18 februar. Billet købes via GRØD Appens forside.

Læs mere om Social Runners
6 kr. pr. portion

6 kr. For hver Açaí Blueberry Smoothie Bowl vi sælger

Vores Acai Bowl er vores mest populære ret på vores morgen-menukort. Vi sælger over 3.000 portioner om måneden, og i september donerede vi 6 kr. til Røde Kors, for hver portion vi solgte.

Se menukort
1 kr. pr. vand

1 kr. for hver kildevand og danskvand vi sælger

Vi sælger omkring 2.000 vand om måneden, og det næste år donerer vi 1 kr. pr flaske.
Hvordan du kan bakke op: Køb danskvand eller kildevand med fra vores butikker

Se menukort
Donér online

Støt med 9 eller 19 kr. når du køber fra vores webshop

Nå du går til checkout i vores webshop, har du mulighed for at donere 9. eller 19 kr. i forbindelse med din ordre.

Hvordan du kan bakke op: Tilføj donation når du køber GRØD-produkter online via kurven

Gå til webshop
Donér til fødselsdag

Støt med 12 kr. til GRØDs fødselsdag

GRØD fyldte 12 år og inviterede derfor til fødselsdagsfest d. 25 september. Her kunne man vælge at få grøden gratis eller donere 12 kr. til Røde Kors. Det var der heldigvis over 800 personer som valgte, og det blev derfor til 10.560 kr. til puljen. Tak til alle der kom forbi ❤️

Gå til event
Donér til halloween

Alt omsætning fra græskarrisotto går til Røde Kors

Tirsdag den 31. oktober fejrer vi halloween i alle GRØD restauranterne, hvor alt omsætning fra vores græskarrisotto går til Røde Kors. Der vil være gratis slik til alle børn, så tag dine børn under armen og kom ned til en (u)hyggelig dag med fed energi.
Hvordan kan du bakke op: Køb vores græskarrisotto den 31. oktober

Donér til halloween

4 kr pr. risengrød d. 24.1.2024

d. 24 januar fejrer vi tradtionen tro at der er kun er 11 måneder til juleaften. På denne dag donerer vi 4 kr. til røde kors for hver portion risengrød vi sælger.

Hvordan kan du bakke op: Kom og fejre at vi er en måned tættere på juleaften med en portion risnegrød med kanelsukker og smørklat.

??

Flere initiativer kommer løbende

I løbet af året vil der komme flere initiativer op. Følg med på denne side for at se hvordan du kan hjælpe os med indsamling. Har du selv nogle gode idéer, så send endelig en mail til os på info@groed.com

Kurv

Støt Røde Kors

Går ubeskåret til Røde Kors vigtige arbejde

Støt Røde Kors

9,00 kr.

Støt Røde Kors

19,00 kr.